Arbeta från kontoret 5 dagar i veckan – hiss eller diss?

av okt 8, 2020Blog-sv0 Kommentarer

Den globala pandemin har tvingat både organisationer och anställda över hela världen att snabbt anpassa sig till distansarbeten och virtuella möten. Många arbetar fortfarande hemifrån, medans många är tillbaka heltid på kontoren igen. Vilka regler och upplägg har våra kunder och följare på LinkedIn?

Den rådande situationen har bidragit till en drastisk omställning för många företag med enorma utmaningar. Cirka en av tre (av Sveriges fem miljoner arbetande människor) har arbetat hemifrån under Covid19-pandemin och många kommer fortsätta göra det även när smittspridningen har upphört*

 

För att få en bättre bild på den aktuella situationen gjorde vi en undersökning på vår LinkedIn-sida där vi frågade våra kunder och följare hur många dagar i veckan de jobbar hemifrån:

 

Och resultatet?
Som vi kan se i resultaten ovan arbetar väldigt många fortfarande hemifrån. Det är därför nu viktigare än någonsin att ha en säker och stabil streaming-lösning för att säkerställa att er organisation kan kommunicera med vem som helst var som helst på ett säkert och bra sätt.

 

På Quickchannel kan vi hjälpa dig att vägleda dig till rätt lösning och se till att du sparar både tid, pengar och miljö.

 


Boka en gratis demo


Kontakta oss!


*resultat från en nyligen genomförd undersökning bland 1 500 slumpmässigt utvalda personer från hela Sverige under juli månad i år. Studien är ett samarbete mellan HR-professor Stefan Tengblad (Göteborgs universitet), Mårten Westberg (European Institute for Behavioral Science Analysis), Dr Petri Kajonius (Lunds universitet) och Sophie Hedestad (Netigate).
Undersökningen hittar ni här:
https://lnkd.in/eNFSb6T