Pexip recording.

Undrar du hur man får till en bra lösning som möjliggör Pexip recording? Då har du hittat rätt! Vi på Quickchannel har många års erfarenhet Pexip recording och inspelning.
Vi har utvecklat Quickchannel Bridge i ett samarbete med Pexip och deras utvecklingsteam.

Vad är Pexip recording?

Pexip tillhandahåller virtuella mötesrum (VMR) där alla mötesdeltagare kan använda de verktyg som finns tillgängliga för informationsdelning: röst, video, skärmdelning etc. Med hjälp av vår integration med Pexip möjliggör vi recording och livestreaming. Ni kan då med ett enkelt knapptryck starta och stoppa inspelning eller schemalägga inspelningen i förväg.

Pexip recording och inspelning med Quickchannel är användarvänligt och mycket enkelt att komma igång med. Integrationen mellan Quickchannel och Pexip kan göras på flera sätt. Quickchannel är unik med möjligheten till dubbla strömmar med möjlighet att strömma kamera signalen och skärmdelningen vilket ger tittaren en bättre upplevelse.

Vi har utvecklat plugin till Pexips webapp och har en plugin till nya och gamla webappen. Vi stöder även Auto Dial Participant vilket gör det möjligt met virtuella mötesrum som alltid spelar in.

Enkelt att använda Pexip Recording.

 

  • Användbarhet

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att leverera den mest användarvänliga och kraftfulla Pexip recording-lösningen på marknaden.

  • Scalability

Välj de produkter som passar era behov och skräddarsy er Pexip recordingplattform.

  • Enkelhet

Det ska vara enkelt för er att arbeta med oss som leverantör samt enkelt att inkludera våra produkter i ert dagliga arbetsflöde.

Quickchannel erbjuder förstklassiga lösningar för företagsvideo och med Pexip recording har ni en plattform av högsta kvalitet. Vi är marknadsledande och har flertalet funktioner som ingen annan kan erbjuda när det kommer till Pexip recording.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om Pexip recording. Varmt välkomna till oss på Quickchannel!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HOW CUSTOMERS USE OUR SOLUTIONS

CEO Townhall

Education & Onboarding

Webinar

Council meetings

Record/Stream video conference

Accessibility WCAG

Government & Public Sector

Meetings & Event

Video storage

Do you want to know more about how we can develop a solution that suits your company or organization?

Contact Us

Book a demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Contact

info@quickchannel.se

08-32 65 47