Skapa webinar.

På Quickchannel har under lång tid utvecklat plattformar för online-video. Med hjälp av våra produkter kan man på ett enkelt och användarvänligt sätt skapa webinar som kan ses både live och on-demand.

Tack vare våra olika produkter kan ni välja att använda enbart det som fyller ert behov och med Quickchannel behöver ni inte investera i ny hårdvara utan vi integrerar med er nuvarande videokonferenslösning eller studiomiljö. Med hjälp av Quickchannel Bridge kan ni livestreama och spela in från ert videomötesrum och på så sätt skapa webinar. Detta gör att varje videokonferenssystem inom er organisation är en möjlig produktionsstudio där ni kan skapa webinar.

Enkelt att skapa webinar.

Med Quickchannel Broadcast kan ni livesända evenemang samt distribuera materialet on-demand för åskådare som inte kunde närvara. Detta blir då ytterligare ett sätt att skapa webinar på. Allt ni behöver göra med Broadcast för att skapa webinar är att boka en tid och plats och få ut ert budskap. Era tittare kan ta del av materialet från er sändning via vilken enhet som helst.

Bjud in presentatörer från alla världens hörn och låt dem presentera och diskutera olika ämnen medan ni skapar och delar webinariet till era tittare, både live och on-demand. Med en plattform som Quickchannels som erbjuder tittarregistrering, chattfunktion med moderatorer, interaktiva agendor och talarnamn har det aldrig varit enklare att skapa webinar!

Kontakta oss nu för att få mer information om hur du kan skapa webinar!

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HOW CUSTOMERS USE OUR SOLUTIONS

CEO Townhall

Education & Onboarding

Webinar

Council meetings

Record/Stream video conference

Accessibility WCAG

Government & Public Sector

Meetings & Event

Video storage

Do you want to know more about how we can develop a solution that suits your company or organization?

Contact Us

Book a demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Contact

info@quickchannel.se

08-32 65 47