Quickchannel har hjälpt kunder med streaming och videoplattformar sedan 2001. Vår nya funktion – streamingnyckel – erbjuder spännande sätt att integrera med andra plattformar såsom Pexip, Skype for Business, Cisco och Synergy Sky.

Med denna funktionaliteten, kan en videokonferens deltagare använda streamingnyckeln vilket gör att Quickchannel automatiskt skapar inspelning och livestreaming program, för rätt användarkonto med användarens säkerhet och anpassade branding. Funktionen med Quickchannels nya streamingnyckel möjliggör följande användningsscenarion:

 • Pexip auto-dial – virtuella mötesrum som automatiskt spelar in
 • Wowza GoCoder – mobil livestreaming från din smartphone till ditt användarkonto
 • Wirecast and OBS producenter – förenklat arbetsflöde vid live event
 • Inspelning bokat från Microsoft Outlook – integration tillsammans med SynergySky
 • QC Solid – Nästa generationens Quickchannel encoder
 • Cisco CMS – Spela in och livestreama direkt från din Cisco CMS till Quickchannel

 

 

Pexip auto-dial – virtuella mötesrum som automatiskt spelar in

Med streamingnyckeln kan du konfigurera din Pexip VMR att automatiskt ringa ut till din unika Quickchannel streamingnyckel. För användarna innebär det att de endast behöver gå in i ett virtuellt möte och det kommer att börja spela in automatiskt – helt utan att trycka på någon knapp. Varje inspelning har:

 • Quickchannels dubbla strömmar
 • Unikt film ID
 • Unik tittarlänk för både live och on-demand
 • Datum och tid från inspelningen
 • Kontots branding och säkerhetsinställningar
 • Automatisk publicering

Detta förenklar arbetsflödet för slutanvändaren med videokonferens enheter, Skype for Business användare och företag som behöver inspelning av policy skäl.

 

 

Wowza GoCoder – mobil livestreaming från din smartphone till ditt användarkonto

Med Wowza GoCoders applikation och vår streamingnyckel kan vi möjliggöra för en organisation att sända live från vilken smartphone som helst. Engångskonfiguration och sedan är det enklare än någonsin att sända live från mobilen – direkt till ditt Quickchannel konto. Slutanvändaren behöver bara starta applikationen och trycka start och videon hamnar automatiskt på rätt konto säkert och tryggt. Varje sändning och inspelning får en unik tittarlänk som är knutet till videon.

 

 

Wirecast and OBS producenter – förenklat arbetsflöde vid live event

Wirecast and OBS producenter använder sin unika streamingnyckel för varje kundprojekt. Detta möjliggör ett mycket enklare arbetsflöde. För att göra testsändning, tryck endast start av streamingen och det kommer automatiskt skapas ett projekt i Quickchannel. Behöver inte manuellt sätta upp projekt längre och vi vet att detta kommer spara mycket tid och vi är stolta att vi kan erbjuda denna funktionaliteten till våra producenter.

 

 

Recording scheduled from Outlook – integration tillsammans med SynergySky

Inspelning och streaming – bokat direkt från Microsoft outlook. Detta är en integration tillsammans med SynergySky där deras Meeting Server kan ta emot bokning av inspelning och sändning direkt från Outlook. Systemet kommer känna av vem som har gjort bokningen och vad det är för titel på mötet och skapa ett projekt för detta i Quickchannel när mötet börjar och starta inspelning automatiskt. Vi kommer snart komma med mer information om detta…

 

 

QC Solid – Nästa generationens Quickchannel encoder

Vi kommer nu i december ersätta vår tidigare Windows baserade encoder med en ny – mer modern, säker och användarvänlig lösning. Quickchannel Solid är en kompakt hårdvaruencoder som är perfekt för att sända med professionella HD kameror i upp till 1080p direkt till ert Quickchannel konto. Installation görs en gång sedan är det bara att koppla in och boka en sändning via webbgränssnittet.

 

 

Cisco CMS – Spela in och livestreama direkt från din Cisco CMS till Quickchannel

Med en streaming och recording licens för er Cisco CMS kan ni nu sätta upp virtuella mötesrum och starta och stoppa inspelning och live streaming med DTMF toner direkt från er Cisco touch pad. Detta ger varje organisation med Cisco CMS en enkel och professionell integration med Quickchannel som streaming och content management plattform.

 

 

För mer information om dessa nya funktioner kontakta oss gärna på info@quickchannel.com eller ring oss på +468326547.

Varma videohälsningar,

Quickchannel Teamet