Ni som följer oss aktivt i våra olika kanaler har sett att vi under det senaste halvåret anställt många nya medarbetare. Vi passade på att sätta oss ner med två av dem för att se hur de upplevt sin första tid med oss på Quickchannel. De två vi valt att prata med är Tina Bergdahl, HR och rekrytering, och Ted Karlstrand, Account Manager.

Vi börjar med Tina:

  1. Varför valde du att börja hos Quickchannel?

Ja, varför Quickchannel..? Jag blev glad i Quickchannels anda – utifrån det jag fick ta med mig från intervjuerna med VD Viktor Hedström och grundaren Richard Zembron, men även produkten i sig. Trots att jag arbetar med människorna och allt vad en anställning handlar om så har produkten alltid varit viktig för mig. Här fick jag även äntligen chansen till att få arbeta med ALLT som jag tycker är viktigt, kul och stimulerande. Allt-i-ett!

 2. Beskriv Quickchannel med tre ord.

Välkomnande – Målmedveten – Frodas

 3. Vad är det tokigaste/galnaste/roligaste som hänt sedan du började?

Har inte varit med om något som jag kan kalla tokigt eller galet. Däremot har jag roligt varje dag. Från småsaker som att jobba tillsammans mellan avdelningarna till fredags-AWn. Vem vet, kanske är mitt svar annorlunda efter vår konferensresa till Spanien om några veckor.

 

Vi ställer samma frågor till Ted:

  1. Varför valde du att börja hos Quickchannel?
    Jag valde Quickchannel för att jag kände snabbt att det är ett hårt arbetande företag med högt uppsatta mål för framtiden. Quickchannel lägger även stort fokus på att stötta varandra inom företaget och ha kul på vägen och därför blev det till slut ett enkelt val.

 2. Beskriv Quickchannel med tre ord.
Glädje, utveckling, och samarbete.

 3. Vad är det tokigaste/galnaste/roligaste som hänt sedan du började?
Det sker mycket roligt på kontoret dagligen – men vill man ta del av det roliga får man söka ett jobb hos oss och hålla tummarna på att man blir en del av Quickchannel-teamet.

Vi är mycket glada att Tina och Ted har valt att ansluta till Quickchannel och vi önskar dem båda återigen varmt välkomna till teamet.