[:sv]Videomöten och videokonferenser blir ett allt vanligare samarbetsverktyg för de flesta organisationer och det finns mer att upptäcka.Fördelarna med teknologin är att vi drar ner på resandet och bidrar till en bättre miljö. Att träffas ansikte mot ansikte och samarbeta i projekt över video med där du kan dela ditt innehåll är väldigt värdefullt. Det sparar tid, ökar produktiviteten och håller företagskulturen stark även i skingrade organisationer världen över.

Användning av en streaming-och onlinevideo-plattform tillsammans med videokonferenser är likvärdigt med att ge din videolösning bränsle. Det skapar kommunikationsmöjligheter som är enastående. Med en professionell samarbete mellan streaming och inspelningsplattform blir din videokonferens en källa av kunskap och information – som blir tillgänglig även live och on-demand.

Den 12 december kl 20 CET diskuterar Wainhouse Research och Videxio den senaste researchen om live streaming på företaget. För att ta del av mer information klicka här.

Med Qucikchannels sensationella banbrytande nya funktion – Streamkey – som lanseras i December är det enklare att både streama och spela in från ett Videxio videomöte. Läs mer om Streamkey klicka här.

De här är de största fördelarna med att använda streaming- och recording med din videokonferensservice:

1.Videokonferensmöten skapar kunskapsbibliotek.

Varje videomöte och presentation för olika områden och team kan nu spelas in och lagras, för att kunna dela och spela om i repris för att sprida kunskapen från presentationen. Lättanvänt och säkert kan du nu skapa ett kunskapsbibliotek för hela organisationen att ta del av.

2. Live webibnar från ett videomöte  

Bjud in personerna som närvarar i videomötet från olika delar av världen och livesänd presentationen som webbinar för tittarna – både live och on-demand. Med en onlinevideoplattform som möjliggör webbinar-funktionalitet kan du interagera med användarregistrering, live chatt, interaktiva kalendrar och högtalarpresentationer – streamat från ditt digitala möte på videokonferensen.

3.Instruktioner och träningsvideo

Du kan nu använda din videokonferens slutpunkt på din laptop med en webcam för att spela in träningsmöten och presentationer. Istället för att skriva text och skicka email och PDF-filer, spela bara in ditt meddelande och dela din skärm och skicka över materialet till lyssnarna på bara några minuter. Med video redigerings funktioner kan du skapa professionella träningsvideor- och instruktioner från ditt virtuella mötesrum.

4.Live sändning och webcasts

Använd din videokonferens-lösning till att leda live-sändningar och nå ut globalt på ett säkert och proffesionellt sätt. Med live kontroll och chatt-ordförande kan du nå ut till global publik från ditt virtuella mötesrum.

5. Nå vemsomhelst, närsomhelst – på alla enheter  

Med streaming och inspelningslösningar integrerade med din videkonferensplattform kan du nå vem som helst med dina meddelanden – live och on-demand på alla enheter. Det är nu möjligt att göra detta på ett säkert, märkt, skalbart sätt.

För mer information om hur du får inflytande över dina videokonferens lösningar med streaming- och inspelning, kontakta oss på info@quickchannel.com eller www.quickchannel.com.

Bästa hälsningar,

Quickchannelteamet[:en]