Videokoneferenser skapar ett kunskapsbibliotek – Varje videomöte kan spelas in och sparas för kollegor att dela och spela upp vid senare tillfälle för att sprida kunskap. Med en användarvänlig och säker lösning för inspelning och livestreaming av videomöten kan ni nu skapa ett kunskapsbibliotek för resten av organisationen.

Live webinarier från ett videomöte – Bjud in presentatörer från världens alla hörn och låt dem presentera och diskutera olika ämnen medan ni delar det här webinariet till era tittare, både live och on-demand. Med en videoplattform som möjliggör webinar-funktionalitet kan ni använda er av tittarregistrering, chattfunktion med moderatorer och olika chattrum, interaktiva agendor och talarnamn – allt i en livesändning från ert virtuella möte.

Instruktions- och utbildningssvideo – Det är möjligt att använda sig av sin videokonferensutrustning eller webbkameran på datorn för att spela in utbildningsvideo och presentationer. Istället för att skriva långa texter i email och PDF, spela in ditt material och dela din presentation med din publik på bara några minuter. Med redigeringskapabilitet kan du skapa professionella utbildningsvideofilmer direkt från ett virtuellt mötesrum.

Livesändningar – Använd dig av din existerande videokonferensutrustning för att anordna livesändningar med global räckvidd på ett säkert och professionellt sätt. Med livekontroller och chattmoderator kan ni nå och hantera en global publik direkt från ett videokonferensrum.

Nå vem som helst, när som helst – Med en streaming- och inspelningsplattform integrerad med er existerande videokonferensmiljö kan ni nå vem som helst med vilket meddelande som helst – live, on-demand och på valfri enhet.

För att läsa mer om hur videokonferens, inspelning och streaming kan gynna just er organisation, ta gärna del av den här rapporten.