Det är i en vindsvåning i Gamla stan som du hittar Quickchannels huvudkontor. Här arbetar lite mer än hälften av oss, ett gäng i olika funktioner och roller så som sälj, leverans, support, HR och CEO. Vårt systerkontor finns i Stallarholmen, Strängnäs där all vår back- och frontend utveckling sker, ekonomi och där även vår grundare verkar.  

Om dig och tjänsten
Hos oss kommer du få ansvara och använda dig av dina egenskaper och erfarenheter av att arbeta strukturerat för att hitta och identifiera nya partners internationellt. Utgå från Quickchannels teknologipartners och bearbeta deras återförsäljarnätverk där målmarknaden är Europa med fokus på Tyskland och Frankrike.

Med ditt relationsbyggande sätt bearbeta partners säljorganisationer med nyheter och information för att vara top-of-mind i deras affärer. I arbetet ingår det att utveckla partnerprogrammet och följa upp att de olika partnerna följer sina åtaganden samt når sin fulla potential med Quickchannels plattform.

Med ditt starka driv och möjligheten att hantera flera projekt samtidigt skapar, följer och utvecklar du aktivitetsplaner för Quickchannels partners gällande försäljning, event, produktutbildningar och marknadsmaterial. Att hålla presentationer och prata inför människor i grupp är något du gärna gör för att sälja in, skapa tydlighet och visa nyttan med Quickchannel.

För att verkligen kunna leverera i den här rollen så behöver vi dig som kan flytande engelska, svenska och franska eller tyska i både tal och skrift.

Om du är en av oss
Hos oss kommer du få vara en del av ett sammansvetsat gäng med högt i tak. Vara med och fira och planera på våra konferenser och kickoff, vår som höst. Denna vår beger vi oss till Spanien för att tillsammans sätta nya mål för Quickchannel 3.0.
Komma in i julstämningen vid det årliga julbordet samt hänga med kollegerna på fredags AW på kontoret. För att vi ska orka med detta utöver allt vad vardagen innebär så har vi självklart även ett bra friskvårdsbidrag att ta del av.

Detta är en heltidstjänst med placering antingen i Gamla Stan, Stockholm eller i Stallarholmen, Strängnäs. Du väljer. Resor förekommer i tjänsten både inom och utom Sverige.

Ansökan
På Quickchannel värderar vi följande egenskaper hos varje individ: Driven, Engagerad, Positiv, Ödmjuk, Hjälpsam och Samarbetsvillig. Stämmer även detta överens med dig? Skicka då din ansökan tillsammans med CV och en kort presentation till career@quickchannel.se senast den 31 april 2019. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor kontakta Tina Bergdahl, rekryterare, 08-525 23 572 eller Viktor Hedström, CEO, 08-525 23 571

Tillbaka till karriärsidan