VIDEOKONFERENS

 

Har du svårigheter att koordinera med hela teamet för era möten och genomgångar? Arbetar ni i olika team på olika kontor, länder och till och med tidzoner? Har ni investerat i videokonferens och har regelbundna videomöten? Do you find it difficult to coordinate and find time with the whole team for your meetings?

 

VIDEOKONFERENS OCH VIDEOMÖTEN.

 

Videokonferens är en lösning på många utmaningar inom samarbete, projektarbete och distanskommunikation. Det är en lösning som sparar pengar, ökar effektiviteten och är ett grönt miljöalternativ.

Att kombinera videokonferens med Quickchannel ger en väldigt kraftfull och komplett lösning för er videokommunikation. Med Quickchannel blir varje videokonferensenhet, varje Skype for Business klient och varje virtuellt mötesrum en möjlig plats att spela in och livesända information. Med Quickchannel och våra partners teknologier och plattformar kan ni hålla ett webinarie från er laptop, skapa videoutbildningar från ert videokonferensrum och spela in viktiga presentationer för att göras tillgängliga on-demand.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

För mer information om våra integrationer med videokonferens:

POPULÄRA QUICKCHANNEL MODULER FÖR VIDEOKONFERENS.

 

HOW CUSTOMERS USE OUR SOLUTIONS

CEO Townhall

Education & Onboarding

Webinar

Council meetings

Record/Stream video conference

Accessibility WCAG

Government & Public Sector

Meetings & Event

Video storage

Do you want to know more about how we can develop a solution that suits your company or organization?

Contact Us

Book a demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47