Webb-TV lösning.

Söker ni en webb-tv lösning? Då har ni kommit rätt! På Quickchannel har vi under lång tid utvecklat plattformar för online video och webb-tv lösningar. Med hjälp av vår webb-tv lösning får ni möjlighet att alltid kunna sprida information, marknadsmaterial och utbildningsfilmer både live och on-demand.

Med Quickchannel Play, vår egenutvecklade webb-tv lösning, kan ni samla all videoinnehåll i er egna videokanal. Play kan användas både som en intern eller extern kommunikationskanal. Ni kan på ett användarvänligt sätt ladda upp allt ert material i Play och sedan presentera det med er egen branding hela vägen, vilket gör Play till en utmärkt webb-tv lösning. Allt material ägs av er till fullo och är redo att delas på social media.

I Quickchannels webb-tv lösning är alla videoklipp sökbara, kategoriserade och tillgängliga på ett och samma ställe. Play är ett lätthanterat och modernt verktyg för att ladda upp, publicera och hantera era videoklipp.

Kontakta oss redan idag så kan vi berätta mer om vår webb-tv lösning och hur just ni kan utnyttja den till max!

Samla allt videoinnehåll i er egna videokanal med vår Webb-TV lösning!.

Med Quickchannel Play en Webb-TV lösning skapar ni er egna video eller webb-tv kanal för internt eller externt bruk. Ladda upp allt ert videomaterial och presentera det med er branding, ingen reklam och på alla enheter. Allt material ägs av er och är redo att delas på social media.

Quickchannel Play-lösningen gör era videoklipp sökbara, kategoriserade och tillgängliga på ett ställa. Play är ett lätthanterat och modernt verktyg för att ladda upp, publicera och hantera era videoklipp.

En seriös och säker Webb-TV lösning. Quickchannel har hjälpt kunder med Webb-TV lösning och videoplattformar sedan 2001.

Mycket användarvänligt och enkelt att komma igång med vår Webb-TV lösning:

  • Användbarhet

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att leverera den mest användarvänliga lösningen på marknaden.

  • Scalability

Välj de moduler som passar era behov och skräddarsy er streamingplattform.

  • Enkelhet

Quickchannel Webb-TV lösning gör era videoklipp sökbara, kategoriserade och tillgängliga på ett ställa. Play är ett lätthanterat och modernt verktyg för att ladda upp, publicera och hantera era videoklipp.

Kontakta oss så ska vi hjälpa er komma igång med Webb-TV lösning och även berätta mer om våra andra tjänster också. Varmt välkomna till oss på Quickchannel vi hjälper er få en bra Webb-TV lösning

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HOW CUSTOMERS USE OUR SOLUTIONS

CEO Townhall

Education & Onboarding

Webinar

Council meetings

Record/Stream video conference

Accessibility WCAG

Government & Public Sector

Meetings & Event

Video storage

Do you want to know more about how we can develop a solution that suits your company or organization?

Contact Us

Book a demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47