Quickchannel och Starleaf: Pålitliga och engagerande videomöten

av jun 23, 2021Blog-sv, Inspelning, Livestreaming, RTMP, streaming, Technology, Videokonferens0 Kommentarer

Integrera Quickchannel’s streaming platform med StarLeaf’s virtuella mötesrum (VMR) enkelt tack vare RTMP streaming*. Med Quickchannel kan du nå ut till en större publik och verkligen engagera dina tittare, samtidigt som du behåller alla fördelar du har med Starleaf.

RTMP (Real-Time Messaging Protocol)

*RTMP (Real-Time Messaging Protocol) gör livestreaming möjligt. Dess primära uppgift är att leverera innehållet från en enconder till en videohosting-plattform.

På Quickchannel arbetar vi ständigt med att göra vår plattform så enkel att använda som möjligt. Streamingplattformen är integrerad med många andra plattformar och applikationer – för att säkerställa en smidig och friktionsfri upplevelse för dig.

Genom att använda Quickchannel tillsammans med StarLeaf, kan du leverera:

    •  Interaktiva och engagerande webinar genom funktioner som modererad chatt och polling
    •  Live och on-demand videoutbildningar
    •  Streamade möten för en stor publik
    •  Och mycket mer

Det finns många sätt att använda RTMP-streaming och Quickchannel, vilket gör att StarLeaf fungerar för alla dina kommunikations- och samarbetsbehov – allt från små snabba videomöten till stora möten för hela organisationen. 

Stormöten

Koppla upp ditt Starleaf videomöte med Quickchannel och nå ut till hela din organisation. Quickchannels plattform gör det möjligt att nå ut till en stor publik och samtidigt göra deras upplevelse interaktiv och engagerande. 

Med hjälp av en live-omröstning kan du t.ex. få reda på vad alla tycker om en ny idé eller ett beslut. Med den modererade chatten kan du få mer detaljerad feedback kring innehållet och omröstningarna.

Webinars

Genom att hålla webinar kan du enkelt nå ut med ditt budskap till kunder, partners och potentiella köpare. Du får tillgång till alla fantastiska funktioner som nämns ovan, samtidigt som du har möjligheten att designa din webinar-plattform helt enligt ditt företags grafiska profil – så att alla tittare ser ditt varumärke. 

Du kan sända webinaret live men även spela in det för att fler tittare ska kunna få tillgång till innehållet efteråt. På så sätt får du ut det mesta av din tid och kan nå ut till en ännu större publik.

Onboarding och utbildning

Leverera engagerande onboarding- och utbildningsvideos som kan visas live till din organisation och sedan sparas till ert on-demand-utbildningsbibliotek. Detta är perfekt att visa vid nyanställningar men fungerar även bra för  befintliga team så de kan hålla sig informerade med det senaste.

Med Quickchannel och Starleaf får en friktionsfri och smidig upplevelse. Välkommen att kontakta oss för mer info.