Quickchannel ansluter sig till Cisco Solution Partner Program för EMEA, USA och Kanada

av maj 25, 2021Blog-sv, Recording, streaming, Technology0 Kommentarer

Viktor Underwood VD Quickchannel

Viktor Underwood, VD Quickchannel

Vi kan stolt meddela att Quickchannel har gått med i Cisco® Solution Partner Program för EMEA, USA och Kanada.

”Att vara Cisco-godkänd är i linje med vår strategi att bygga ett ekosystem runt Quickchannel. Vi ser att detta partnerskap kommer att ge mervärde för våra kunder och bidra till att ökad tillväxt” säger Viktor Underwood, VD på Quickchannel.

Livestreaming och inspelning är populära och effektiva sätt för organisationer att nå ut till en stor publik. Som medlem i Cisco Solution Partner Program kan vi nu erbjuda våra tjänster som ett kompletterande erbjudande till Cisco’s videokonferenslösningar. Att kombinera dessa två hjälper företag att interagera, engagera och kommunicera med sina anställda såväl som kunder på ett hållbart, kostnadseffektivt och säkert sätt.

“Eftersom Cisco är en global aktör kommer detta partnerskap att spela en viktig roll för den internationella expansion som Quickchannel för närvarande befinner sig i.” fortsätter Martin Stadig, International Expansion Manager på Quickchannel.

Cisco Solution Partner Program förenar Cisco med tredje parts oberoende hårdvaru- och programvaruleverantörer för att leverera integrerade lösningar till gemensamma kunder. För mer information klicka här.

Om Quickchannel

Quickchannel erbjuder en marknadsledande videoplattform med starkt fokus på enkelhet, säkerhet och integrationer. Vi grundades 1995 och har alltid varit dedikerade till att leverera video- och streaminglösningar i teknikens framkant. Quickchannel’s lösningar gör det möjligt för företag att bli mer hållbara och kostnadseffektiva. Genom att arbeta digitalt och på distans minskar organisationer både resekostnader och tid. Tack vare våra lösningar når man en större publik i olika tidszoner globalt, både med livestreaming och inspelat innehåll. Läs mer om oss här