Vill du på ett enkelt sätt nå alla som arbetar hemifrån under COVID-19, med en länk till livemötet, direkt i mötesinbjudan? Detta är nu möjligt!
Tillsammans med Synergy Sky har vi nu en ny integration där du, med ett enkelt knapptryck, får med en länk till sändningen direkt i din mötesinbjudan. 

Hur det funkar:
Med Quickchannel och Synergy Sky´s nya integration Synergy JOIN 4.1 bokar du ett möte precis som vanligt i din Outlook eller Google Kalender. Lägg till deltagare och en resurs som heter “Recording”, då bokas en sändning i Quickchannel och en tittar/streaming-länk bifogas automatiskt i inbjudan. Detta fungerar för videokonferenssystem så som Cisco och Poly och även med Microsoft Teams Meetings. Denna lösning är oerhört kraftfull och varje person i organisationen kommer nu kunna organisera och boka ett livestreamat möte som även går att spela in.

Nyfiken på att testa själv? Klicka här!

Det tekniska:
Synergy Sky Join integreras med Outlook och Google kalendern tillsammans med Pexip Infinity. Quickchannel utvecklar och erbjuder en säker streaming och inspelnings-plattform med lätt användarvänlighet. Quickchannel kan användas som molntjänst, hybrid eller OnPrem.

Se nedan demo som på ett enkelt sätt beskriver hur du går tillväga: