Partner

Quickchannels partnerprogram hjälper dig att nå dina affärsmål med möjligheten att erbjuda marknadens bästa streaminglösningar. Vi har varit i streaming- och inspelningsbranschen i över 15 år och har framgångsrikt levererat högkvalitativa lösningar för kunder i många branscher och organisationer.

I programmet kan du öka dina intäkter och vinster genom att öka marknadens räckvidd och hjälpa kunder att kommunicera mer effektivt med streaming och onlinevideo. Programmet bygger på gemensamma behov och mål. Kvalitet är hedersord och målet är att skapa en lönsam och framgångsrik affärslösning för alla parter. Låt oss samarbeta!

Varför samarbeta med oss?
Hos Quickchannel har vi en tydlig partnerstrategi och samarbete med oss ​​är en fantastisk möjlighet. Marknaden för streaming och inspelning växer snabbt och som partner har du en nyckelroll i Quickchannels framgång och framtida tillväxt. Som medlem i vårt program är du berättigad till en rad resurser, utbildning och aktiva aktiviteter som hjälper dina organisationer att ge mervärde till nya eller befintliga kunder.

Lönsamhet

Erbjud en plattform med generösa marginaler och incitament för partners att växa sin verksamhet.

Intäktspotential

Öka dina intäkter med höga marginaler och ekonomiska incitament.

Stå ut

Skilj dig från konkurrenter med en unik streaming- och inspelningsplattform.

Stickyness

Andra produkter, såsom Pexip och Synergy SKY, blir mer ingripna i organisationer tack vare Quickchannel. Svårare att ersätta när arbetsflödet har antagits.

SVERIGE

INTERNATIONELL

Teknologipartner

Utveckla innovativa teknologilösningar med Quickchannel. Quickchannel har omfattande API: er för utvecklare för att integrera Quickchannel-plattformen och tekniken med andra lösningar. Quickchannel betraktas som marknadens mest flexibla plattform för streaming och videohantering online och erbjuder stort värde i kombination med andra lösningar.

Fyll i formuläret för att bli partner

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020