Integrationer

Quickchannel är en flexibel plattform som ligger i framkant gällande utveckling inom streaming, online video och inspelning. Vi stödjer många olika teknologier, protocol och integrerear med flera plattformar och applikationer. Integrationerna och våra API:er är en av kärnorna i vår plattform för våra kunder använder Quickchannel inom många olika områden och på flera olika sätt gällande kommunikation.

Quickchannel integrerar med flera olika teknologier som AV utrustning, videokonferens, bokningssystem, autentiseringslösningar och andra system. Quickchannel har utvecklade API:er för att göra integrationsprocessen smidig med andra plattformar och system.

INTEGRERADE PLATTFORMAR

Vi är konstant på jakt efter nya plattformar och tekniker att integrera med för att stödja våra användare och kunder i deras work flows. Plattformar och applikationer vi integrerar med idag är:

Videokonferens, voteringssystem, mentometersystem, CMS plattformar, mobila applikationer, streamingservrar, encoders

 

QCS.VC – är Quickchannels SIP & WebRTC lösning för att använda videokonferenssystem eller virtuella mötesrum att spela in och livesända med all funktionalitet i Quickchannel. Med denna lösningen blir era konferensrum en kommunikationsstudio. Inkluderat i QCS.VC är även en lösning för att endast använda webbläsaren där du väljer mikrofon och kamera och sedan är du live.

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020