Quickchannel expanderar och fortsätter tillväxten på den kanadensiska marknaden i samarbete med CBCI Telecom.

Quickchannel har sökt efter en strategisk partner i Kanada och när CBCI Telecom dök upp blev det tydligt att vi har samsyn kring såväl teknologi som vision. Samarbetet har hittills fungerat väl och vi tror att detta partnerskap kommer addera stort värde till våra kunder.

”CBCI Telecoms starka position inom både den publika och privata sektorn är värdefull för oss då vi har samma fokus i Europa. Vi är mycket glada att CBCI Telecom blir en del av vårt internationella partnerprogram och vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete.” säger Viktor Hedström, VD för Quickchannel AB.

CBCI Telecom kommer att erbjuda hela Quickchannels produktutbud som deras streaming och recording lösning.

”Quickchannel tillhandahåller inte enbart en recording och streaming lösning, utan erbjuder även en marknadsledande online videoplattform. Dessutom med erfarenhet från både den privata och offentliga sektorn i Europa. Vi är glada över möjligheten att använda Quickchannels unika integration med andra leverantörer av videokonferenser som redan ingår i vår portfölj.” Säger Idan Razon, Direktör – Collaboration Solutions och IT på CBCI Telecom.

Om CBCI Telecom

CBCI Telecom är marknadsledande i Kanada inom visuell kommunikation och deras mål är att förbättra förutsättningarna i det mänskliga mötet genom visuell kommunikation. I över 30 år av tillväxt har de varit i framkant när det kommer till videokonferenser i Kanada. De är experter inom sitt område och erbjuder sina lösningar inom privat sektor, sjukvård, utbildning och annan offentlig verksamhet.

Om Quickchannel

Quickchannel hjälper såväl privata som publika organisationer att spara tid, pengar och miljö genom streaming, recording och online video. Huvudkontoret finns i Stockholm och företaget har över 20 års erfarenhet av utveckling inom streaming och recording för intern och extern kommunikation. Fokus ligger på användarvänlighet, användarupplevelse och skalbarhet. Plattformen kan integreras med flertal tekniska lösningar inom videokonferens. 

För mer information vänligen kontakta:

Viktor Hedström, CEO Quickchannel, viktor.hedstrom@quickchannel.se, +46852523571, www.quickchannel.com

Idan Razon, Director – Collaboration Solutions and IT, irazon@cbcitelecom.com, +1 514-422-9333, www.cbcitelecom.com