Record video meeting.

 

Har ni ett möte där ni vill använda våran tjänst record video meeting. Med vårt system kan ni bli skyddad på flera olika sätt.

Med Quickchannel Meeting så kan ni använda record video meeting samti lägga till agendor, hantera talare, votering, titta och ladda ner mötesstatistik

Meeting är en utmärkt produkt för att hantera konferenser och fullmäktigemöten och ha en tjänst av högsta kvalitet som har record video meeting.

Liksom alla Quickchannel lösningar så är Meeting webbaserat och hanterar alla enheter. Meeting används vid årsmöten och politiska möten för omröstning. Quickchannel Meeting kan integreras fullständigt med Quickchannel Broadcast för att presentera dagordning, voteringsresultat och talarnamn i er livesändning.

Kontakta gärna oss så berättar en av våra erfarna medarbetare gärna mer om det och hur det kan hjälpa ert företag eller verksamhet. Quickchannel har en lång och bra erfarenhet av record video meeting och har utvecklat ett bra och användarvänligt system utan att tumma på säkerhet.Vi har utvecklat ett bra och användarvänligt system utan att tumma på säkerhet.

 

Skapa ett proffsigt record video meeting.

På Quickchannel vi har utvecklat record video meeting funktion som enkelt kan användas. Med record video meeting kan ni som företag alltid se vad som tagits upp på möte eller konferensen ifall man måste gå igenom det.

Videokonferens med record video meeting funktion är en lösning för företag inom samarbete, projektarbete och distanskommunikation.

Det är en lösning som sparar pengar, ökar effektiviteten och är ett grönt miljöalternativ.

Vi har ett starkt fokus på säkerhet med vår plattform och erbjuder många andra säkerhetsfunktioner och distributionsmodeller. För mer information om våra säkerhetslösningar läs på säkerhetssidan.

Quickchannel erbjuder försklassiga lösningar för företag- och organisationsvideo.

vår Plattformen låter er integrera, skapa och dela video från era videokonferenssystem, telefoner, bärbara datorer och kameror sömlöst och enkelt. Quickchannel kan även skräddarsys med er företag- eller organisationsprofilering på videospelare och presentationer

Varmt välkomna till oss på Quickchannel

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HUR KUNDER ANVÄNDER VÅRA LÖSNINGAR

VD-Tal

Utbildning & Onboardng

Webinar

Fullmäktigemöten

Spela in/Streama videkonferens

WCAG-Anpassning

Myndighet & Offentlig sektor

Möten & Event

Videolagring

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Kontakta oss

Boka en demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47