Spela in videomöte.

Tycker ni det är svårt att samla hela teamet för möten eller genomgångar? Har ni medarbetare på andra platser, i andra länder eller till och med i andra tidszoner? Ja, det kan helt klart vara svårt att hitta en tid som passar alla. Svaret är enkelt: Spela in videomöten!

Tack vare Quickchannels djupa integrationer med andra videokonferenssystem är det nu möjligt att spela in videomöten och dela informationen med de som inte hade möjlighet att närvara. På så sätt kommer ingen någonsin vara ur synk igen och inte vara medveten om den senaste informationen. När ni utnyttjar den teknologi som finns för att spela in videomöte säkrar ni att informationen sprids som den ska inom organisationen och det är lätt för de som inte kunnat närvara vid mötet att ta reda på vad de missat.

Ni kan glömma de tidskrävande extrainsatta mötena där information måste gås igenom både en och två gånger för att någon inte kunde närvara. Alla medarbetare kan se allt material on-demand och komma rakt in i arbetet på nolltid. Allt tack vare att ni spelat in videomötet.

Tror ni inte på oss? Kontakta oss redan nu och vi hjälper er med att spela in videomöte och ni kan se med era egna ögon.

Marknadsledande plattform – spela in videomöte.

På Quickchannel vi har utvecklat en spela in videomöte funktion som enkelt kan användas. Med spela in videomöte kan ni som företag alltid se vad som tagits upp på möte eller konferensen ifall man måste gå igenom det.

Videokonferens med spela in videomöte funktions är en lösning för företag inom samarbete, projektarbete och distanskommunikation. Det är en lösning som sparar pengar, ökar effektiviteten och är ett grönt miljöalternativ.

Vi har ett starkt fokus på säkerhet med vår plattform och erbjuder många andra säkerhetsfunktioner och distributionsmodeller. För mer information om våra säkerhetslösningar läs på säkerhetssidan.

Quickchannel erbjuder förstklassiga lösningar för företag- och organisationsvideo. Plattformen låter er integrera, skapa och dela video från era videokonferenssystem, telefoner, bärbara datorer och kameror sömlöst och enkelt. Quickchannel kan även skräddarsys med er företag- eller organisationsprofilering på videospelare och presentationer

Varmt välkomna till oss på Quickchannel vi hjälper er spela in videomöte.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HUR KUNDER ANVÄNDER VÅRA LÖSNINGAR

VD-Tal

Utbildning & Onboardng

Webinar

Fullmäktigemöten

Spela in/Streama videkonferens

WCAG-Anpassning

Myndighet & Offentlig sektor

Möten & Event

Videolagring

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Kontakta oss

Boka en demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47