Välkommen Quickchannel Oy Finland

av dec 14, 2020Blog-sv, Karriär0 Kommentarer

Quickchannel fortsätter att växa så det knakar och vi har nu de fantastiska nyheterna att vi har blivit med Finland ?  ??

I samband med detta har vi även fått två nya stjärnor ombord, Michael och Tommi. De kommer att arbeta med försäljning på den finska marknaden och vi är såklart superglada att få med dem på vår fortsatta tillväxtresa.

För att lära känna dem lite bättre har de fått svara på några frågor:

MICHAEL EKMAN

Michael Ekman

Vad är din roll på Quickchannel?
Account Executive. Min roll innebär främst att arbeta med nyförsäljning i Finland, även tillsammans med våra partners som Quickchannel redan har etablerat innan den finska enheten startades.

Vad fick dig att välja Quickchannel?
Tja, det handlar om timing. Eftersom vi befinner oss i dessa exceptionella tider med Covid-19, människor som arbetar hemifrån och arbetsvanorna förändras mot fjärrarbete mer permanent, måste företagen anpassa sig till detta och de anställda behöver bra verktyg. Streaming- och konferensverktyg kommer att ha en enorm efterfrågan nu och i framtiden.

Vad tror/hoppas du kunna bidra med hos Quickchannel?
Min expertis är min kunskap om den finska marknaden, även min bakgrund inom försäljning och affärsutveckling är något som kan ge nya vingar för försäljningsprocesserna.

Vad gjorde du innan du kom till Quickchannel?
Jag arbetade med försäljning och affärsutveckling över hela världen, i ett tekniskt start-up företag med mestadels AI och Full stack-utvecklare som kollegor. Det var en fantastisk upplevelse!

Vad tycker du om att göra på din fritid?
På min fritid gillar jag att laga god mat. För att hålla mig frisk tycker jag om att träna hårt på gymmet och köra brasiliansk jiu-jitsu ett par gånger i månaden, beroende på pandemisituationen. Det jag saknar mest är att resa, det är en passion. Jag älskar att utforska nya platser och saker.

Om du måste välja en person, levande eller död, att äta middag med – vem skulle det vara och varför?
Carl Gustav Emil Mannerheim, chef för Finlands försvarsmakt under andra världskriget. Han var en fascinerande ledare och jag hörde några fantastiska berättelser om Mannerheim från mina avlidne farföräldrar.

TOMMI KIVILEHTO

Tommi Kivilehto

Vad är din roll på Quickchannel?
Account Executive, så jag är på jakt efter nya företag 🙂

Vad fick dig att välja Quickchannel?
Företagets enorma potential i Finland och chansen att vara med från början.

Vad tror/hoppas du kunna bidra med hos Quickchannel?
Strävan att bli bättre varje dag, god humor, erfarenhet från att starta ett företag till en ny marknad.

Vad gjorde du innan du kom till Quickchannel?
Jag har tidigare arbetat med finska och svenska SaaS-företag som sålt kommunikationsplattformar. Innan dess har jag haft en lång karriär inom sport.

Vad tycker du om att göra på din fritid?
På min fritid älskar jag att resa, träna och också försöka lära mig att laga mat (har kanske inte varit så framgångsrik hittills dock ? )

Om du måste välja en person, levande eller död, att äta middag med – vem skulle det vara och varför?
Min största idol Michael Jordan. Få möjligheten att prata om vinnande mentalitet.

Varmt välkomna till Quickchannel Michael och Tommi! ?