Spela in/Streama videokonferens

Spela in/Streama videokonferens

Spela in videokonferensmöten är perfekt för att ge möjligheten till någon att ta del av mötet trots att de inte var med där och då. Live streama videokonferens är perfekt när ni har presentatörer från olika platser som träffas i videomötet eller det virutella mötesrummet och sedan streama det som ett webinar till tittarna.

Ett problem med stora videomöten är att deltagare glömmer mutea mikrofon och mötet blir stört och svårt att hålla ordning på. I dessa fall med stora möten och många deltagare är den bästa lösningen att streama och spela in ert videomöte där tittarna sitter på en streaming länk och deltar och kan ställa frågor i chatt och interagera med polling.

Med Quickchannel kan ni spela in och streama Pexip, Cisco, Lifesize, Skype och andra SIP videokonferensmöten. Genom att lägga till Quickchannel till er videokonferenslösning så blir varje videokonferensrum en potentiell webinar, streaming och inspelningsstudio.

Videokonferens – QCS.VC

QCS.VC – är Quickchannels SIP & WebRTC lösning för att använda videokonferenssystem eller virtuella mötesrum att spela in och livesända med all funktionalitet i Quickchannel. Med denna lösningen blir era konferensrum en kommunikationsstudio. Inkluderat i QCS.VC är även en lösning för att endast använda webbläsaren där du väljer mikrofon och kamera och sedan är du live.

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020