VD-Tal

VD-Tal

Låt ledningen och VD nå ut direkt i organisationen genom att säkert och enkelt livesända och streama vd-tal, ledningsinformation och stora månadsmöten. Gör som Skanska och livesänd kvartalsmöten och månadsmöten. Med en säker och skalbar streamingplattform kan ni nå ut till alla interna medarbetare med ert event och Quickchannel erbjuder smarta lösningar för säkerhet och för att leverera stora sändningar på lokala nätverk. Vi erbjuder eCDN lösningar, peer to peer samt proxy och hybridlösningar för säker och skalbar leverans för stora interna streamingevent.

Säkerhet

Quickchannel erbjuder högsta nivå av säkerhet och säkerhetslösningar. Säkerhet och integritet är nyckelord för oss och det är av högsta prioritet för våra kunder. När vi levererar affärskritisk interninformation till våra kunder är det av högsta vikt att informationen och mediet är säkert från skapande till hantering och distribuering.

Quickchannel erbjuder flera olika nivåer av säkerhetsfunktionalitet och säkerhetslösningar när ni använder plattformen. Quickchannel plattformen kan installeras och levereras på olika sätt baserat på kundens behov och krav gällande funktioner kring content och video administrationen. Utöver detta erbjuder Quickchannel kundanpassad säkerhetsfunktionalitet och kan göra kundspecifika lösningar baserat på behov och krav.

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020