Videolagring

Videolagring

Många organisationer genererar mer videomaterial idag än någonsin tidigare. Nya vanor för från digitaliseringen, förändrade arbetssätt och hur vi kommunicerar gör att video tar en större plats i varje organisation. All video som skapas från webinars, inspelade videomöten, instruktionsfilmer, utbildningar och informationsvideo behöver organiseras. Då video både kan innehålla känslig data som ska hållas säker samt att den kan innehålla personuppgifter så blir en säker och GDPR godkänd videolagring viktigt. Quickchannel erbjuder lösningar för att organisera videomaterialet med taggningar, kategorier, säkerhetsgrupper och sökfunktioner. Att publicera video på flera språk och med olika undertexter är viktigt. Att tillgängliggöra detta för externa och interna tittare på ett samlat ställe i en play kanal eller videoarkiv är best practice.

Säkerhet

Quickchannel erbjuder högsta nivå av säkerhet och säkerhetslösningar. Säkerhet och integritet är nyckelord för oss och det är av högsta prioritet för våra kunder. När vi levererar affärskritisk interninformation till våra kunder är det av högsta vikt att informationen och mediet är säkert från skapande till hantering och distribuering.

Quickchannel erbjuder flera olika nivåer av säkerhetsfunktionalitet och säkerhetslösningar när ni använder plattformen. Quickchannel plattformen kan installeras och levereras på olika sätt baserat på kundens behov och krav gällande funktioner kring content och video administrationen. Utöver detta erbjuder Quickchannel kundanpassad säkerhetsfunktionalitet och kan göra kundspecifika lösningar baserat på behov och krav.

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020