Video content management system.

 

Har du svårigheter att koordinera med hela teamet för era möten och genomgångar? Med vårt video content management system det är enkelt och säkert.

Om ni Arbetar ni i olika team på olika kontor, länder och till och med tidzoner kan det vara svårt att få alla på komma på möte lokal, då har vi en lösning hur man enkelt med quickchannels video content management system kan råda bot på det.

Video content management system är en lösning på många utmaningar inom samarbete, projektarbete och distanskommunikation. Det är en lösning som sparar pengar, ökar effektiviteten och är ett grönt miljöalternativ.

Video content management system videokonferens med Quickchannel ger en väldigt kraftfull och komplett lösning för er videokommunikation. Med Quickchannel blir varje videokonferensenhet, varje Skype for Business klient och varje virtuellt mötesrum en möjlig plats att spela in och livesända information.

 

En bra lösning är video content management system.

Förutom att vara ett tryggt och säkert sätt att video content management system är vår platt form mycket användarvänligt och enkelt att komma igång med.

  • Användbarhet

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att leverera den mest användarvänliga lösningen på marknaden.

  • Skalbarhet

Välj de moduler som passar era behov och skräddarsy er streamingplattform.

  • Enkelhet

Det ska vara enkelt för er att arbeta med oss som leverantör.

Med Quickchannel och våra partners teknologier och plattformar kan ni skapa video content management system från er laptop, skapa videoutbildningar från ert videokonferensrum och spela in viktiga presentationer för att göras tillgängliga on-demand.

Video content management systemlösning för din verksamhet, företag eller blogg. Quickchannel grundades 1995 av Richard Zembron och utvecklade kundspecifika lösningar för kunder

År 2000 flyttade företaget till Mountain View, Kalifornien för att utveckla en plattform speciellt för streaming och online video, År 2002 lanserade vi vår första produkt Webocaster på Internet World i Los Angeles. I mitten av 2000 flyttade huvudkontoret tillbaka till Sverige och vi lanserade streamingplattformen Ability. År 2013 lanserades Quickchannel plattformen och den 1 juli 2016 bytte företaget namn och varumärke till Quickchannel

Varmt välkomna till oss på Quickchannel.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

HUR KUNDER ANVÄNDER VÅRA LÖSNINGAR

VD-Tal

Utbildning & Onboardng

Webinar

Fullmäktigemöten

Spela in/Streama videkonferens

WCAG-Anpassning

Myndighet & Offentlig sektor

Möten & Event

Videolagring

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Kontakta oss

Boka en demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47