VIDEOKONFERENS

 

Har du svårigheter att koordinera med hela teamet för era möten och genomgångar? Arbetar ni i olika team på olika kontor, länder och till och med tidzoner? Har ni investerat i videokonferens och har regelbundna videomöten? Do you find it difficult to coordinate and find time with the whole team for your meetings?

 

VIDEOKONFERENS OCH VIDEOMÖTEN.

 

Videokonferens är en lösning på många utmaningar inom samarbete, projektarbete och distanskommunikation. Det är en lösning som sparar pengar, ökar effektiviteten och är ett grönt miljöalternativ.

Att kombinera videokonferens med Quickchannel ger en väldigt kraftfull och komplett lösning för er videokommunikation. Med Quickchannel blir varje videokonferensenhet, varje Skype for Business klient och varje virtuellt mötesrum en möjlig plats att spela in och livesända information. Med Quickchannel och våra partners teknologier och plattformar kan ni hålla ett webinarie från er laptop, skapa videoutbildningar från ert videokonferensrum och spela in viktiga presentationer för att göras tillgängliga on-demand.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!  Logga in hittar du här!

För mer information om våra integrationer med videokonferens:

POPULÄRA QUICKCHANNEL MODULER FÖR VIDEOKONFERENS.

 

HUR KUNDER ANVÄNDER VÅRA LÖSNINGAR

VD-Tal

Utbildning & Onboardng

Webinar

Fullmäktigemöten

Spela in/Streama videkonferens

WCAG-Anpassning

Myndighet & Offentlig sektor

Möten & Event

Videolagring

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Kontakta oss

Boka en demo

We make streams come true. Alla våra lösningar är molnbaserade och inga plugins eller nedladdade klienter krävs. Skapa, dela och titta på video med ett musklick.

Support

support@quickchannel.se

08-32 65 47

Kontakt

info@quickchannel.se

08-32 65 47