Integrationer

Integrera dina verktyg, integrera ditt team. Integrera direkt med ditt CMS, sociala medier, CRM, analysverktyg och mycket mer med våra certifierade integrationer. Bygg och integrera dina egna system direkt med vårt öppna API.

Optimizely
Quickchannel
integrationen för Optimizely möjliggör enkel publicering av videor för både Optimizely Commerce och Optimizely CMS. Detta sparar både tid och möjliggör ett effektivt arbetsflöde.Quickchannels integrationär certifierad av Optimizely.

Sitevision
Quickchannel integration för Sitevision möjliggör enkel publicering av videor för Sitevision CMS.
Detta sparar både tid och möjliggör ett effektivt arbetsflöde. Quickchannel integrationen är certifierad av Sitevision.

WordPress
Integrationen i WordPress möjliggör enkel publicering av videor från WordPress CMS. Detta sparar både tid och möjliggör ett effektivt arbetsflöde.

Sharepoint
Integrationen i
Sharepoint möjliggör enkel publicering av videor från Sharepoint CMS.
Detta sparar både tid och möjliggör ett effektivt arbetsflöde

Adobe Premiere
Adobe Premiere-tillägget gör det möjligt att exportera videor från projekt i Adobe Premiere direkt till Quickchannel, så att du slipper ladda ner dem till din dator och ladda upp dem till Quickchannel.

YouTube
Integrationen med YouTube gör att du kan publicera din video direkt från videoplattformen till ditt YouTube-konto utan krångel med att ladda ner och ladda upp video.

LinkedIn
Integrationen med LinkedIn gör att du kan publicera din video direkt från videoplattformen till ditt LinkedIn företagskonto utan krångel med att ladda ner och ladda upp videor.

X
Integrationen med X gör att du kan publicera din video direkt från videoplattformen till ditt X-konto utan krångel med att ladda ner och ladda upp videor.

Facebook
Integrationen med Facebook gör att du kan publicera din video direkt från videoplattformen till ditt Facebook-konto utan krångel med att ladda ner och ladda upp videor.

Google Analytics
Quickchannel integrerar med Google Analytics så att du kan analysera resultatet av din videokommunikation direkt i Google Analytics. Detta ger en fullständig översikt över all din statistik – inklusive användning av Quickchannel-video.

Hubspot
Integrera din
Quickchannel plattform till ditt Hubspot CRM. Med integrationen kan du hantera hela ditt arbetsflöde för registrering och automatiserad marknadsföring kring dina webbinar. Få unika registrering och tittarstatistik sömlöst in i Hubspot för ytterligare personalisering och analys av dina webbinar.

Matomo
Quickchannel
integrerar med Matomo så att du kan analysera resultatet av din videokommunikation direkt i Matomo. Detta möjliggör en fullständig översikt över all din statisik – Quickchannel Video användning inkluderat.

Papirfly
Integrationen mellan Quickchannels videoplattform och Papirflys DAM-plattform möjliggör ett sömlöst arbetsflöde med video i DAM-systemet samtidigt som de kraftfulla funktionerna i Quickchannels videospelare och videoplattform används.

Qbank
Integrationen mellan Quickchannels videoplattform och Qbanks DAM-plattform möjliggör ett sömlöst arbetsflöde med video i DAM-systemet samtidigt som de kraftfulla funktionerna i Quickchannels videospelare och videoplattform används.
Kommer att färdigställas 2024.

Kontainer
Integrationen mellan Quickchannels videoplattform och Kontainers DAM-plattform möjliggör ett sömlöst arbetsflöde med video i DAM-systemet samtidigt som de kraftfulla funktionerna med Quickchannels videospelare och videoplattform används.
Kommer att färdigställas 2024.

E-Plikt
Quickchannel
integration med e-plikt gör det möjligt för dig att väljaochse vilka medier som ska vara e-plikt aktiverade och sedan kommer hanteringen av överföringen till svenska kungliga biblioteket automatiskt vilket sparar både tid och resurser.

Entra ID / Azure AD
Integrera direkt med ditt Entra ID / Azure AD för att möjliggöra enkel inloggning i plattformen för administratörer och för tittare på material som du taggar med SSO-krav. Integrationen stöder även AD-grupper, vilket innebär att du kan ge vissa grupper i ditt AD åtkomst till videor i din videoplattform och skräddarsy åtkomsträttigheterna enligt din säkerhetspolicy.

SAML
Integrera direkt med din SAML 2.0-autentisering för att möjliggöra enkel inloggning (SSO) för administratörer och för tittare på material som du märker med SSO-krav.

Pexip
Integrationen gör det möjligt att spela in och streama videomöten från Pexip Infinity via RTMP till Quickchannel, där man kan lagra, redigera, hantera och publicera inspelningar och livestreams från Pexip.

RTMP

RTMP
Quickchannels videoplattform kan ta emot RTMP från hård- och mjukvaruencoders för både direktsändning och inspelning av video. Kontakta oss om du vill veta mer.

Testa Quickchannel redan idag!

Genom att välja Quickchannel förbättrar du inte bara din videokommunikation utan du sparar också värdefull tid, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Klicka på knappen för att boka en demo!