Om Oss

Om oss

Vi hjälper organisationer spara tid, pengar och minska påverkan på miljön genom videostreaming
Sedan bolaget grundades 1995 har vi alltid varit dedikerade till att leverera video och streaminglösningar i teknisk framkant. Att hjälpa organisationer spara tid genom att minska resor, pengar genom att nå större målgrupper och minska påverkan på miljön genom att arbeta mer digitalt är i kärnan av vår affär och företag.

Det började i Mountain View, California
Här kom vi första gången i kontakt med behovet för streaminglösningar. Det var första kapitlet av vår story som vi fortsatte med i en källare i Stockholm 2005. Idag 15+ år senare har vi huvudkontoret i Gamla stan, Stockholm där företagets ledningsgrupp är placerade tillsammans med den komersiella organisationen. En timma söder i Strängnäs har vi vårt utveckling och teknikkontor och i Helsingfors, Finland har vi vårt tredje kontor.

Våra kunders feedback är kärnan i vår platformVi har alltid varit stolta över att utveckla, supporta och sälja våra mjukvarulösningar av vårt egna team. Våra kunder och användares önskemål och röster är hur vi navigerar för att vidareutveckla våra lösningar. Vår räckvidd har blivit stärkt av vårt globala partnernätverk som nu hjälper Quickchannel kunder med den bästa streaminglösningen över hela världen.

Levereras på tre kontinenter
Quickchannels plattform erbjuds i flera marknader på tre kontinenter och våra kunder kommer från både offentlig sektor och företagsmarknaden. Vår internationella expansion hjälper oss i vårt mål att hjälpa fler organisationer med den bästa lösningen inom streaming och inspelningslösningar.

Idag
Vi är stolta att vi tagit manga små steg mot vår långsiktiga vision om att vara den ledande lösningen inom video, streaming och inspelningslösnningar. Vill du joina oss på vår tillväxtresa? Läs mer om öppna positioner och ansök här.

Våra kontor

STOCKHOLM (HQ)

STRÄNGNÄS

HELSINGFORS

Vill du veta mer om hur vi kan ta fram en lösning som passar ditt företag eller organisation?

Stockholm (HQ)

Österlånggatan 43

111 31 Stockholm

 

© Quickchannel 2020