Välj det paket som passar dina behov

Alla paket innehåller en videoplattform som är GDPR-kompatibel, en videospelare som uppfyller WCAG 2.1 AA-reglerna och adaptiv streaming över CDN upp till 4K.

Premium

PUBLISH

Perfekt för dig som vill arbeta med video on demand och publicering


 • Kontrollera ikon Videohantering
 • Kontrollera ikon Varumärkesprofilering
 • Kontrollera ikon AI-transkription och redigering av undertexter
 • Kontrollera ikon CMS-integrationer
 • Kontrollera ikon Nativ IOS-app
 • Kontrollera ikon Analys
Premium

LIVE

Perfekt för dig som behöver ett sömlöst videoarbetsflöde med interaktiv livestreaming


 • Allt i Publish +
 • Kontrollera ikon Direktsändning med låg latens med timeshift
 • Kontrollera ikon Chatt, omröstningar och eventregistrering
 • Kontrollera ikon Live-from-tape
 • Kontrollera ikon Sociala medier integrationer
 • Kontrollera ikon Avancerad analys
Premium

STUDIO

Passar perfekt när du har höga SLA-krav


 • Allt i Live +
 • Kontrollera ikon Videoredigerare
 • Kontrollera ikon Video site
 • Kontrollera ikon Live mixer
 • Kontrollera ikon API
 • Kontrollera ikon SSO
Politiska

MÖTE

En lösning för möteshantering, röstning och videostreaming.


 • Kontrollera ikon Närvaro och omröstning
 • Kontrollera ikon Ledning av möten
 • Kontrollera ikon Automatisk indexering av dagordningen
 • Kontrollera ikon Live streaming
 • Kontrollera ikon On demand publicering
 • Kontrollera ikon AI-transkription
Premium

Publicera

Detta paket är perfekt för dig som enkelt vill dela ditt innehåll med en global publik och säkerställa en effektiv och säker distribution samtidigt som du behåller full kontroll över dina videor.

Quickchannel Premium Publish
video icon

Enkel hantering av video

Effektivisera ditt videobibliotek, organisera ditt innehåll enkelt och få snabb åtkomst till de videor du behöver när du behöver dem. Ta farväl av kaoset med spridda filer och välkomna ett organiserat, effektivt system.

brand icon

Lyft fram din varumärkesidentitet

Anpassa dina videor med varumärkeselement som logotyper och grafik för att säkerställa ett konsekvent och professionellt utseende. Imponera på din publik med en snygg, varumärkesanpassad videoupplevelse som skiljer dig från dina konkurrenter.

accessibility icon

När tillgänglighet är viktigt

Gör dina videor mer inkluderande med AI-driven transkribering och en undertextredigerare som inkluderar ljudspår för teckenspråk och ljudbeskrivningar som alla grupper kan ta del av. En riktig win-win-situation - ditt innehåll blir tillgängligt och du når ut till en bredare publik.

Premium

Live

Det här paketet passar perfekt när du vill sända live, engagera din publik i realtid och utnyttja kraften i interaktiv videokommunikation.

Quickchannel Premium live-arbetsflöde
Play button icon

Sömlös upplevelse av livestreaming

Leverera alltid liveströmmar med låg fördröjning i full 1080p 60fps. En timeshift-funktion säkerställer att din publik kan ta igen missat innehåll, vilket till exempel passar dig som sänder i olika tidszoner.

Chat bubble icon

Interaktiva verktyg för engagemang

Engagera din publik med chatt, omröstningar och anpassningsbara event registreringar. Främja interaktioner i realtid, samla in värdefull feedback och skapa en känsla av gemenskap under dina live-evenemang. Verktyg som hjälper dig att skapa sändningar som engagerar och skapar insikter.

Edit icon

Varumärkesprofilering

Behåll din varumärkesidentitet även när du sänder live Med Quickchannel kan du anpassa utseendet på din livesänding med dina varumärkeselement och skapa ett professionellt och sammanhängande utseende som stämmer överens med din organisations image.

Premium

Studio

Detta paket passar perfekt för dig som vill effektivisera ditt arbetsflöde för att skapa innehåll. Med kraftfulla verktyg för videoproduktion och redigering kan du snabbt och enkelt skapa professionellt videoinnehåll som lämnar ett bestående intryck på din publik.

Quickchannel Premium Studio kundanpassning showcase
Scissors icon

Robusta funktioner för videoredigering

Få tillgång till en kraftfull videoredigerare, så att du enkelt kan skapa och förfina ditt innehåll. Redigera, förbättra och finslipa dina videor för att de ska möta de högsta professionella standarderna Med vår smarta och enkla videoredigerare kan du gör allt från att trimma till att lägga till effekter i några få enkla steg.

Screen icon

Anpassad videosajt

Lyft din varumärkes profil online genom att skapa en egen, skräddarsydd videosajt Visa upp ditt videoinnehåll i en snyggt designad miljö som andas ditt varumärke. Skapa en designad videosite med några få knapptryck! Anpassa designen så att den stämmer överens med ditt varumärke och gör ditt innehåll ännu mer tilltalande för de som ska titta.

Arrows icon

Live Mixer för dynamiska live-evenemang

Ta dina live-evenemang till nästa nivå. Nu kan du producera snygga och engagerande direktsändningar med enkelhet. Du kan välja flera videokällor, lägga till grafik och växla sömlöst mellan scener för en mer professionell och fängslande liveupplevelse.

Politiska

Möten

Det här paketet är för kommuner och regioner som vill minska manuella arbetsuppgifter och förenkla sina politiska möten med hjälp av en video plattform. Politiska Möten erbjuder en integrerad lösning för möteshantering, omröstningssystem och sändning live och on demand – allt på en och samma plattform.

omröstningsikon

Lättanvänd möteshantering och röstning

Ta bort den tidskrävande administrationen av att hantera ett fullmäktigemöte med automatiserad närvaro, lättanvänd webbapp för politiker och omedelbar omröstning.

människor möte ikon

Tydlig och smidig hantering av den politiska debatten

Förbered olika typer av dagordningspunkter, med olika talare, debattregler med mera för att se till att fullmäktigemötet fokuserar på politiken och inte på att hantera mötet.

live-ikon

Digitalisera rådsmöten och myndighetskommunikation

Demokratisering av informationsflödet till allmänheten, med Quickchannel video live och on-demand video plattform. Automatiskt indexerad live och på begäran med röstnings- och mötesdata

Politiskt möte

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få inbjudningar till våra webinarer och evenemang som ger dig möjlighet att lära dig mer och nätverka med andra som arbetar med video.